Rekreativni tenis

Rezultati 8.kolo

zimska ligaV prvi ligi ni prišlo do večjih presenečenj. Đukič Sašo je po napeti tekmi z rezultatom 9:7 ugnal Sili Edija. Ašič Alojz je bil boljši od Kokalj Igorja, Simič Dejan pa od Kogovšek Boštjana. Zmago proti Ahčin Alešu je dosegel tudi Savšek Janez. Begič Jasmin je premagal Sili Edija z rezultatom 9:3.

 

Zelo veliko tekem je bilo odigranih v drugi ligi. Zopet je dve zmagi dosegel Pikl Robert, ki še naprej nadaljuje svoj pohod proti prvi ligi. Odlično igro je ponovno prikazal Drnovšek Aco, ki je z rezultatom 9 proti 5 premagal Torkar Andreja. V svoji drugi tekmi pa je po podaljšani igri moral priznati premoč Mittoni Tadeju. Končar Marjan je bil boljši od Koprivnikar Matjaža, Špehar Andrej pa od Avbelj Igorja. Dve tekmi in polovični izkupiček je dosegel Boštjan Tič. Boljši je bil od Podbregar Miloša, a izgubil dvoboj proti Kozlevčar Bojanu. Po veliki "čebelarski" zmagi je svoj zmagovalni pohod nadaljeval Rozina Srečo, ki je bil tokrat boljši od Muzlovič Dušana. Zmagala sta še Bukovec Boštjan ter Kogovšek Tone.

 

V tretji ligi si je Marjan Mali za rojstnodnevno darilo priigral zmago nad Južnik Janom. Jan pa je bil uspešen v drugi dveh tekmah. Boljši je bil od Poglajen Andreja ter Dobčnik Simona. Podaljšana igra je določila zmagovalca v tekmi med Pintarič Petrom ter Poglajen Andrejem. Več zbranosti je pokazal slednji in dosegel novi dve točki za lestvico. Zmagali so še Novak Janez, Jerič Grega, Kudra Sandi in Zore Dejan.