Rekreativni tenis

Rezultati 9.kolo

zimska ligaUranič Denis je po krajšem premoru začel z igranjem v ligi. V njegovi prvi tekmi je suvereno z rezultatom 9:2 premagal Sili Edija. Smrkolj Damjan in Vidic Darko sta po težki tekmi oba premagala Kokalj Igorja. Sobotno jutro je z zmago začel Božjak Izidor, ki je bil boljši od Zapotnik Gorana z rezultatom 9:4. Ašič Alojz je dosegel novo zmago proti Kogovšek Boštjanu. Rezultat 9:7. Odlično in suvereno igro je prikazal tudi Savšek Janez, ki je novincu v prvi ligi Klopčič Mateju » zavezal kravato«. V tem vikendu sta zmagala še Simič Dejan in Južnik Božo.

 

V drugi ligi je po zelo izenačeni tekmi po podaljšani igri Tič Boštjan ugnal Špehar Andreja. Muzlovič Dušan je bil boljši od Koprivnikar Matjaža, Bukovec Boštjan pa je ugnal Avbelj Igorja. Bukovec Zlatko je z dobro igro ugnal Avbelj Igorja z rezultatom 9:7. Novo zmago sta dosegla Pikl Robert in Končar Marjan.

 

V tretji ligi je bil v tem vikendu dvakrat uspešen Južnik Jan, ki je bil boljši od Jerič Grege ter Perišič Milana. Zupančič Iztok je ugnal Kudra Sandija, Mali Marjan pa je bil boljši od Bohnec Gregorja. Zmago je v tem vikendu dosegel tudi novinec v ligi Grzin Rajko, ki je premagal Razpotnik Aleša z rezultatom 9 proti 3. Krištof Matej je bil boljši od Petrovčič Jana, Novak Janez pa je premagal Mali Marjana.