Rekreativni tenis

Prešernov vikend

zimska ligaV tem vikendu je bilo v prvi ligi zaradi poškodb in bolezni odigranih nekaj manj dvobojev. Odlično formo je prikazal Janez Savšek, ki je z rezultatom 9 proti 6 premagal Kovačič Tilna. Savšek pa je bil v tem vikendu boljši še od »stare sablje« Zapotnik Gorana. Zelo napeta tekma, polna vzponov ter padcev se je odvijala tudi med Vidic Darkom ter Smrkolj Damjanom. Zmagal je Vidic z rezultatom 9:6.

 

V drugi ligi je dve zmagi dosegel Kozlevčar Bojan, ki je bil boljši od Drev Gregorja ter Špehar Andreja. Dve tekmi je odigral tudi Torkar Andrej in dosegel polovični uspeh. Boljši je bil od Bukovec Zlatka, a je moral priznati premoč Koprivnikar Matjažu. Kogovšek Tone je premagal Muzlovič Dušana z rezultatom 9:3, Bukovec Boštjan pa je bil boljši od Mittoni Tadeja. Zmage so v tem vikendu dosegli še Končar Marjan, Tič Boštjan in Podbregar Miloš.

 

V tretji ligi je v tem vikendu »raztural« Zore Dejan. V svoji prvi tekmi je po podaljšani igri ugnal Smrekar Matjaža, v drugi tekmi je popolnoma nadigral Južnik Jana in slavil z rezultatom 9 proti 3. Krištof Matej je bil boljši od Pintarič Petra. Rezultat 9:5. Odlično igro in novo zmago sta dosegla tudi Kudra Sandi in Novak Janez. Dve tekmi je v tem vikendu odigral Jamšek Jani, ki je moral obakrat priznati premoč nasprotnikom. Bohnec Gregor ga je nadigral z rezultatom 9:4, medtem ko mu je proti Jeriču uspelo iztržiti eno igro več.