Rekreativni tenis

Predzadnji februarski vikend

zimska ligaV prvi ligi je v tem vikendu dosegel dve zmagi Savšek Janez, ki je v enem izmed večjih derbijev prve lige ugnal neugodnega Darka Vidica z rezultatom 9:6. V svoji drugi tekmi pa je bil boljši od Kogovšek Boštjana. Rezultat 9:3. Mogoče največje presenečenje tega vikenda je pripravil Smrkolj Alojz, ki je gladko ugnal Ašič Alojza z rezultatom 9:6. Đukič Saša je bil boljši od Kovačič Jerneja, Sili Edi pa je dosegel novo zmago proti Božjak Izidorju. Zopet je odlično igro prikazal tudi Begič Jasmin, ki je bil boljši od Južnik Božota z rezultatom 9 proti 3.

 

Najbolj napeta tekma druge lige je bila sigurno tekma med Mittoni Tadejem ter Podbregar Milošom. V podaljšani igri je z rezultatom 14:12 slavil Mittoni Tadej. Bravo fanta!!! Prav tako pa se je s podaljšano igro končala tekma med Drnovšek Acom ter Kogovšek Tonetom. Zmagal je slednji. Odlični Rozina Srečo je bil tokrat boljši od Koprivnikar Matjaža z rezultatom 9:6. V tem vikendu so v drugi ligi zmage dosegli še Špehar Andrej, Avbelj Igor ter Kozlevčar Bojan.

 

V tretji ligi je Zore Dejan v dveh tekmah izgubil le eno igro. Boljši je bil od Bohnec Grege ter Poglajen Andreja. Krištof Matej je bil boljši od Razpotnik Aleša, Jerič Grega pa je ugnal Pintarič Petra. V tem vikendu se je odigral tudi »ataligaški« derbi med Mali Marjanom ter Jamšek Janijem. Z rezultatom 9:5 ga je dobil Mali. Zmage so v tem vikendu zabeležili še Detič Matej, Kudra Sandi in Grzin Rajko.