Otvoritev sezone 21-22

Razpis teniške rekreativne lige HERZ AS 2021-2022

V pretekli ligaški sezoni nam je zagodel CORONA VIRUS. Vendar v TK AS Litija vseeno nismo počivali – popolnoma smo prenovili teniško dvorano. Zamenjali smo podlogo na vseh treh notranjih igriščih in že komaj čakamo, da slišimo vaše odzive. Zato Vas letos ponovno vabimo, da se nam pridružite v Zimski teniški rekreativni ligi HERZ AS 2021/2022. Poskrbljeno bo tudi za vse ukrepe in liga bo potekala po navodilih in priporočilih NIJZ (PCT pogoj) in Teniške zveze Slovenije. Tudi letos bo ligo vodil Janez Savšek, ki bo skrbel za informacije, razporede, vmesne turnirje, foto in video galerijo, ter ostale zanimivosti in spremljajoči program. Potrudili se bomo, da se boste tekmovalci dobro počutili, odlično rekreirali in hkrati tudi zabavali.

Sistem tekmovanja ostaja tudi v letošnji sezoni enak. Igralci so razdeljeni po ligah od prve, kjer merijo moči najboljši, preko druge navzdol, število lig pa je odvisno od števila skupnih prijav. Novinci začnejo v najnižji ligi, z izjemo tistih posameznikov, ki prejmejo morebitno vabilo s strani organizatorja. Napredovanje, izpadanje in vse ostalo v zvezi s tekmovalnim sistemom lige, je objavljeno na naši spletni strani www.as-litija.si. Pravilnik ostaja tudi v sezoni 2021/2022 enak kot je bil v zadnji igrani sezoni 2019/2020.

Omeniti velja tudi, da bomo poleg lig v absolutni kategoriji v letošnji sezoni v primeru zadostenega interesa izpeljali tudi žensko ligo. Odvijala se bo, če bo prijavljenih vsaj 8 tekmovalk.

Kaj pa sedaj?

Če si želite ostati ali na novo postati član zimske rekreativne teniške lige AS morate najprej obvezno

oddati vašo prijavo do ponedeljka, 01. 11. 2021, in sicer na enega izmed spodnjih načinov: Pošlješ prijavnico na e-mail: tk.aslitija@gmail.com

Vpišeš svoje podatke na »tabelo prijav«, ki je na voljo v TK AS v Litiji, Savska cesta 5.

Cena ostaja 140,00 EUR z možnostjo plačila na dva obroka. Začetek lige je predviden v prvem novembrskem vikendu, morebitne kvalifikacije pa se bodo odigrale nekoliko prej. Najavljamo tudi že OTVORITVENI TURNIR, ki bo potekal proti koncu oktobra. Tradicionalno bo organiziran tudi BOŽIČNI ŠAMPANJEC TURNIR v decembru, pripravljamo pa še celo vrsto dogodkov, o katerih boste sproti obveščeni.

Za vse dodatne informacije smo Vam na voljo na telefonski številki: 041 316 136 – Janez. Nabrusite svoje loparje in se vidimo na AS-u!

 

Sharing is caring
Admin
Admin