Teniška šola TK AS LITIJA

Vpis

Tenis klub AS Litija vpisuje otroke v starosti od 5 do 18 let. Vpis v teniško šolo lahko opravite vsak dan od 9.00 – 18.00 ure na Tenis parku AS. Prijavnico lahko oddate v bistroju AS ali v pisarni TK AK ali na email melita.asteprom@gmail.com

Teniška šola bo potekala

1x ali 2x tedensko po 60 minut vadbe , termin vadbe je odvisen od starosti otroka oz. tega, v katero skupino bo vključen.

Pričetek šole

Pričetek šole lahko pričnete takoj po vpisu.

Cena

Plačilo članarine

Ob prvi prijavi je potrebno plačati tudi članarina, ki za otroka znaša 5,00 eur/letno, za odrasle pa 10,00 eur/letno.

S tem pridobite tudi vse klubske ugodnosti, kot npr. popuste pri nabavi športne opreme pri določenih dobaviteljih in trgovcih (-30% na teniško in tekaško opremo v Intersport Litija ). Več informacij v pisarni kluba.

Z oddajo prijavnice se strinjate z navedeno ceno. Ob morebitnih odsotnostih iz različnih razlogov ( bolezni, šolskih obveznosti, dopustov ipd.), se cena NE znižuje, ampak imate možnost zamujeni termin nadomestiti. Za nadomeščanje se dogovorite s trenerjem, ki vodi evidenco prisotnosti.

Popusti

Oprema

Copati za tenis, lopar (omejeno število loparjev si lahko tudi brezplačno izposodite). 

Treningi se izvedejo ob vsakem vremenu ( v primeru dežja v teniški hali ). Število otrok v skupini je omejeno. V primeru večjega števila otrok bomo dodali dodatni termin po dogovoru.